Over ons

FEEL FREE, FEEL AT HOME.

Het gemak van een hotel met de comfort van thuis. Verblijven, zakelijk of privé. Gelegen in de historische stad Leeuwarden, biedt The Capital een nieuwe manier van tijdelijk verblijven. Het is een plek waar je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Prachtig ingericht, waar alles voor u klaar staat om te verbliljven, werken, ontspannen en genieten. Het is uw ´thuis´ voor het moment, waar u zich thuis kunt voelen.

The Capital short stay apartments biedt de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven, voor zowel de zakelijke gast die tijdelijk werkt in het Noorden, de expat die voor werk gevestigd is in Friesland of privé omdat u, uw huis verkocht heeft.
Ook wanneer u ter overbrugging verblijfsruimte zoekt, biedt The Capital de perfecte mogelijkheid. Alle appartementen zijn voorzien van luxe en comfort, volledig gemeubileerd en ingericht met faciliteiten zoals je dit thuis ook wenst.

Onze gasten zoeken een een plek waar je je thuis voelt, luxe én met het gemak van een hotel. Deze nieuwe manier van tijdelijk verblijven is wat The Capital biedt.

The Capital heeft 17 appartementen, drie verschillende types, allen uniek ingericht, elegant en modern, waar comfort en stijl perfect samengaan.

BUSINESS

De gemiddelde short stay appartementen zien er vaak uit als ‘extended werkplekken’. Dat kan anders. Werknemers met een tijdelijke aanstelling een fijne plek bieden, is goed voor bedrijf én stad. The Capital is zo’n plek.

VERBLIJFSRUIMTE/ACCOMODATIE TER OVERBRUGGING

Uw huidige woning verkocht? En uw nieuwe woning nog niet klaar? Ter overbrugging biedt The Capital de perfecte oplossing. Verblijven in luxe en comfort, zolang u wenst. Volledig ingerichte appartementen, met het comfort zoals u dat thuis ook gewend bent. 
Flexibel en gemakkelijk en inschrijven op ons adres is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Opslag ruimte nodig voor uw inboedel? Ook daarin denken wij graag mee.